sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2007

*** tärkeitä uutisia...tärkeitä uutisia ***

Pientä uutisvuotoa:

- Pappajätkien tili on avattu Suonenejoen OP:hen. Tilin numero on 544304-243915. Tilin laajat käyttöoikeudet on mulla, Minnalla ja Markolla (käyttöoikeuksia tai oikeuksien haltijoita voidaan muuttaa / lisäillä tarpeiden mukaan). Sain pankista viitenumerolistan ja tilisiirtokuitteja, joilla voidaan keräillä sponssituloja. Pittää vaan saada äkkiä webbisaitti valmiiksi, että saadaan mainokset kehiin. Siirsin myöskin PappaJätkien tilille viime ryypäjäisten pulloista saadut fyffet (5€) ja bonusta 1,79€ jotta sain oman käyttötilini tasalukuun :-). Eli, pappajätkien tilillä on nyt huimat 6,79€ !!!

- Jani on ilmoittanut PappaJätkät karnevaalikulkueeseen. Pääsemme kulkueen alkupäähän, koska olimme ilmoittautumassa ensimmäisten joukossa. Saadaan ainakin hyvää näkyvyyttä ja varmaan siten lisää jäseniä :-)

- Kevään ensimmäiset kokoontumisajot pitäisi myös järjestää ja ehdottaisin lähtöpaikaksi Lempyytä ja ajaksi 12.5. klo 14.00. Ilmoitelkaa miten käy ko. aika tahi paikka.

- PappaJätkille pitäisi myöskin saada logo, joten kaikki taiteelliset tahi taiteettomat voisi laittaa luovuuden kukkaset kukkimaan ja tehdä ehdotelmia seuraavaan kokoontumiseen.

AV

Ei kommentteja: